Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/clients/i97881/blaesbjerggarn.dk/web/templates/horme_3_pro/html/com_content/article/default.php on line 42

Jeg fik ideen til at starte min egen garnbutik som jeg kaldte Blæsbjerggarn, da jeg lige fra barnsben har holdt af meget af at strikke og lave forskelligt håndarbejde, faktisk så meget at jeg begyndte at sælge nisser og hjemmestrikket tøj på markederne, og nu gør jeg det også på internettet.

brugsen

Endvidere havde jeg før i tiden også tit det problem med at købe garn nok i brugsen, jeg tømte tit hylderne for 3-4 forskellige farver. Alligevel var der ikke nok shocked
(jeg har 4 børn og 6 børnebørn).

Da mine gamle kunder, især turister, spurgte om hvorfor de ikke kunne finde mit navn på internettet, åbnede jeg denne netbutik som jeg håber du får meget inspiration og glæde af. Alle kunder får en svar mail fra mig og mulighed for at betale over mobilepay eller overføre via bank.
Apropo opskrifter kan der printes gratis strikkeopskrifter ud på drops design (Klik på logo).

drops design banner

Du er altid velkommen til at få gode råd og vejledning eller hjælp til et problem i butikken.
Du skal bare ringe eller maile til mig, men du er stadig nødt til at komme forbi mig,hvis jeg skal se på dit strikketøj.

Du er også velkommen til at besøge mig  på den nye adresse Algade 20 4281 Gørlev, hvor du kan se på garn og modeller.

Tilsidst vil jeg ønske dig mange og hyggelige timer med strikkeriet.

Med venlig hilsen Inger Blæsbjerg